Store
Subscribe
UHCTR Sezon 1-Oyuncu Basvuru Formu
Kabul Edildi.

Anonymous Quote

EsatStrafe_V5
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):EsatStrafe#0019
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.
 0
PM Link
Kabul Edildi.

Anonymous Quote

Isim:Emircan Aydemir
Yas:14
Discord https://discord.gg/zXGSm2
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.

0
PM Link
Kabul Edildi.

Anonymous Quote

Myqs
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):SurvivalGames1st#2070

Not: Video çekecek kalitede bir bilgisayarim yok yani kasmadan video çekip oynatacak o yüzden video çekemiyeceğim.

BuildUHC 1930 Elo Demoted artik buhc kasmıyorum global 1610 Elo Demoted miniuhcmeetup 2160 elo Survivalgames 2050 Elo :P

0
PM Link
Isim:LexarKnight (yakında isim Merryzz diye değişecek)
Yas: 15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):Merryzz#8645
BuildUhc 1800 Eloyum ve global kasıyorum globalım 1520

0
PM Link
Kabul Edildi.

Anonymous Quote

Isim:LexarKnight (yakında isim Merryzz diye değişecek)
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):Merryzz#8645
BuildUhc 1800 Eloyum ve global kasıyorum globalım 1520

0
PM Link
Isim: MertBoy_99
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): MertBoy_99#6022
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum
 0
PM Link
Kabul Edildi.

Anonymous Quote

Isim:MertBoy_99
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): MertBoy_99#6022
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum
 0
PM Link
İsim: TarkanKelkit
Discord: Valla bilmiyom ama gelirim dc nize xd

Açıklama : 1712 Eloyum UHC Deneyimim var ee bu kadar hile oldugumu veya xray actıgımı düşnürseniz report atarsınız veya banlarsınız ii günler.
 0
PM Link
Reddedildi.Çünkü Düzgün Doldurmalısın Bir Daha Dene !

Anonymous Quote

İsim: TarkanKelkit
Discord: Valla bilmiyom ama gelirim dc nize xd

Açıklama : 1712 Eloyum UHC Deneyimim var ee bu kadar hile oldugumu veya xray actıgımı düşnürseniz report atarsınız veya banlarsınız ii günler.
 0
PM Link
Isim:iRodStrqfe
Discord (#)iRodStrafe 1800 ELO#9698

Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam
diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.

Not:Video çekerken bilgisayarım acayip bir şekilde drop giriyor o yüzden çekemeyeceğim ama belki ayarlayabilirsem çekebilirim ama büyük ihtimal OCMC ile gireceğim.

ArenaPVP 1900 Elo Mini UHC MEETUP ise 2100 eskiden SG de Emreald 1 idim artık kasmıyorum
 0
PM Link
Isim:EASYBOY_99
Yas:13
Discord (#)iGodStrqfe#2183
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam
ArenaPVP 1600 Elo Mini UHC MEETUP ise 1700 ELO eskiden SG de Diamond V idim artık kasmıyorum
 0
PM Link
Kabul Edildi.

Anonymous Quote

Isim:iRodStrqfe
Discord (#)iRodStrafe 1800 ELO#9698

Not:Video çekerken bilgisayarım acayip bir şekilde drop giriyor o yüzden çekemeyeceğim ama belki ayarlayabilirsem çekebilirim ama büyük ihtimal OCMC ile gireceğim.

ArenaPVP 1900 Elo Mini UHC MEETUP ise 2100 eskiden SG de Emreald 1 idim artık kasmıyorum
 0
PM Link
Kabul Edildi.

Anonymous Quote

Isim:EASYBOY_99
Yas:13
Discord (#)iGodStrqfe#2183
ArenaPVP 1600 Elo Mini UHC MEETUP ise 1700 ELO eskiden SG de Diamond V idim artık kasmıyorum
 0
PM Link
Isim: Ege Can Karaoğlu (IGN: Equessy)
Yas: 16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): Equessy#9708
 0
PM Link
Kabul Edildi Tanıdık Kişi UHC TR Mod.

Anonymous Quote

Isim: Ege Can Karaoğlu (IGN: Equessy)
Yas: 16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): Equessy#9708
 1
PM Link
İsim: EsatStafe_V9
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): EsatStrafe#0019
 0
PM Link
Kabul Edildi EsatStrafe_V5 Silindi.

Anonymous Quote

İsim: EsatStafe_V9
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): EsatStrafe#0019
 0
PM Link

Isim: xHyperist
Yas: 17
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): xHyperist#2385

Bi kiyak gecip araya alirsan sevinirim :]
 0
PM Link
Kabul Edildi Discord Gelebilirsin.

Anonymous Quote

Isim: xHyperist
Yas: 17
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): xHyperist#2385

Bi kiyak gecip araya alirsan sevinirim :]
 0
PM Link
Isım:positivejp
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):ErayDalSword#1021
 0
PM Link