Last edited on 08 December 2017 - 11:27 AM by RakektyTam
Kabul Edildi.Anonymous Quote
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):EsatStrafe#0019
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.
Posted on 08 December 2017 - 11:28 AM
Yas:14
Discord https://discord.gg/zXGSm2
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.
Posted on 08 December 2017 - 11:29 AM
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):SurvivalGames1st#2070
Not: Video çekecek kalitede bir bilgisayarim yok yani kasmadan video çekip oynatacak o yüzden video çekemiyeceğim.
BuildUHC 1930 Elo Demoted artik buhc kasmıyorum global 1610 Elo Demoted miniuhcmeetup 2160 elo Survivalgames 2050 Elo :P
Posted on 08 December 2017 - 11:59 AM
Isim:LexarKnight (yakında isim Merryzz diye değişecek)Yas: 15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):Merryzz#8645
BuildUhc 1800 Eloyum ve global kasıyorum globalım 1520
Posted on 08 December 2017 - 12:10 PM
Yas: 15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):Merryzz#8645
BuildUhc 1800 Eloyum ve global kasıyorum globalım 1520
Posted on 08 December 2017 - 12:12 PM
Isim: MertBoy_99Yas: 15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): MertBoy_99#6022
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum
Posted on 08 December 2017 - 12:13 PM
Yas: 15
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): MertBoy_99#6022
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum
Posted on 08 December 2017 - 12:36 PM
İsim: TarkanKelkitYaş: 15
Discord: Valla bilmiyom ama gelirim dc nize xd
Açıklama : 1712 Eloyum UHC Deneyimim var ee bu kadar hile oldugumu veya xray actıgımı düşnürseniz report atarsınız veya banlarsınız ii günler.
Posted on 08 December 2017 - 12:38 PM
Reddedildi.Çünkü Düzgün Doldurmalısın Bir Daha Dene !Anonymous Quote
Discord: Valla bilmiyom ama gelirim dc nize xd
Açıklama : 1712 Eloyum UHC Deneyimim var ee bu kadar hile oldugumu veya xray actıgımı düşnürseniz report atarsınız veya banlarsınız ii günler.
Posted on 08 December 2017 - 02:59 PM
Isim:iRodStrqfeYas:14
Discord (#)iRodStrafe 1800 ELO#9698
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam
diger butun sezonlardan atilacagimi biliyorum.
Not:Video çekerken bilgisayarım acayip bir şekilde drop giriyor o yüzden çekemeyeceğim ama belki ayarlayabilirsem çekebilirim ama büyük ihtimal OCMC ile gireceğim.
ArenaPVP 1900 Elo Mini UHC MEETUP ise 2100 eskiden SG de Emreald 1 idim artık kasmıyorum
Posted on 08 December 2017 - 05:37 PM
Isim:EASYBOY_99Yas:13
Discord (#)iGodStrqfe#2183
Verilen tarihte eger cok buyuk bir sorunum yoksa oyunda oynayacagim. Hile isem atilirsam sorun yasatmadan cikacagim. Eger bunlari yapamazsam
ArenaPVP 1600 Elo Mini UHC MEETUP ise 1700 ELO eskiden SG de Diamond V idim artık kasmıyorum
Posted on 08 December 2017 - 10:45 PM
Yas:14
Discord (#)iRodStrafe 1800 ELO#9698
Not:Video çekerken bilgisayarım acayip bir şekilde drop giriyor o yüzden çekemeyeceğim ama belki ayarlayabilirsem çekebilirim ama büyük ihtimal OCMC ile gireceğim.
ArenaPVP 1900 Elo Mini UHC MEETUP ise 2100 eskiden SG de Emreald 1 idim artık kasmıyorum
Posted on 08 December 2017 - 10:47 PM
Yas:13
Discord (#)iGodStrqfe#2183
ArenaPVP 1600 Elo Mini UHC MEETUP ise 1700 ELO eskiden SG de Diamond V idim artık kasmıyorum
Posted on 08 December 2017 - 11:53 PM
Isim: Ege Can Karaoğlu (IGN: Equessy)Yas: 16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): Equessy#9708
Posted on 08 December 2017 - 11:56 PM
Kabul Edildi Tanıdık Kişi UHC TR Mod.Anonymous Quote
Yas: 16
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): Equessy#9708
Last edited on 09 December 2017 - 12:12 AM by FEFTV
İsim: EsatStafe_V9Yaş:12
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): EsatStrafe#0019
Posted on 09 December 2017 - 12:13 AM
Kabul Edildi EsatStrafe_V5 Silindi.Anonymous Quote
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): EsatStrafe#0019
Posted on 09 December 2017 - 12:22 AM
Isim: xHyperist
Yas: 17
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): xHyperist#2385
Bi kiyak gecip araya alirsan sevinirim :]
Posted on 09 December 2017 - 12:39 AM
Kabul Edildi Discord Gelebilirsin.Anonymous Quote
Yas: 17
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!): xHyperist#2385
Bi kiyak gecip araya alirsan sevinirim :]
Posted on 09 December 2017 - 01:52 AM
Isım:positivejpYaş:14
Discord (#) (SKYPE ALIMI YOK FACE ALIMI YOK SADECE DISCORD!):ErayDalSword#1021